De Huiskerk gaat van start!

Kerk zijn met het gezin. Voor gezinnen die nu niet meer met z’n allen naar kerk kunnen, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een andere vorm van kerk-zijn voor hun gezin. Dit initiatief is samen met het Evangelisch Werkverband (EW) opgestart.

Nu de kerken hun fysieke deuren moeten sluiten introduceren wij de huiskerk. Thuis kerk zijn met het hele gezin. Wij zien dat veel kerken nu de kerkdienst live uitzenden wat fijn is voor veel volwassenen. Ook zien wij verschillende activiteiten voor kinderen.

Maar wij willen als gezinnen graag samen kerk zijn. Daarom de huiskerk. De huiskerk is eigenlijk bedoeld om met meerdere gezinnen samen te doen. Maar nu in Corona tijd kan dit alleen met je eigen gezin. Een mooie manier van kerk zijn, groeien in je geloof en iets doen voor een ander.

Hoe werkt het?

  1. Lees de instructiekaart;
  2. Bekijk/print de themakaart voor de komende zondag/week;
  3. Bekijk/print de samen doen kaart met daarop 2 activiteiten en kijk vast welke goed bij jouw/jullie gezin past;
  4. Optioneel lees de tips voor Bidden en Bijbellezen;
  5. Laat ons weten via website, social media of mail naar huiskerk@yoursdrachten.nl wat je er van vindt!

De eerste keer huiskerk vieren we op zondag 5 april a.s. Dan is het Palmpasen. Hier vind je de themakaart voor de komende week/zondag.