Yours! naar There is More

In  september 2016 organiseerde het Evangelisch Werkverband hun eerste “There is more” conferentie. Als leden van een EW-pioniersplek werden we uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. We waren erg enthousiast over wat we daar hoorden en meemaakten. Er is dus echt meer! We hoorden over gebedsgenezing, wat daarover staat in de Bijbel, maar we zagen het ook echt gebeuren. We ervoeren sterk de aanwezigheid van de Heilige Geest en de kracht daarvan. Dit namen we mee naar huis. We werden hongerig naar meer! (aftermovie )

In september 2017 was de tweede “There is more” conferentie. We besloten mensen uit onze omgeving uitgenodigd mee te gaan. We maakten weer bijzondere dingen mee. Twee mensen uit onze groep werden genezen. (achtermovie) Dit smaakte weer naar meer. Dit wilden we ook lokaal met meer mensen delen.

Daarom organiseerden we in februari 2018 een “There is more next” conferentie in Drachten in de Oase. Hier kwamen meer dan 400 mensen op af. Ook hier werd veel gedeeld over dat er meer is. (aftermovie)

In oktober 2018 was de derde “There is more” conferentie. Ook hier waren we weer aanwezig en hebben we genoten van het onderwijs en de wonderen die we hebben gezien. God aan het werk zien is zo mooi! Dat willen we elke dag wel! Daarom komt er binnenkort weer een “There is more next” conferentie in Drachten. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer info hierover!